Fortnite blogg 12

Nå er det litt tid siden Kevin eventen. Nå er det season 7 i Fortnite verden. Jeg har kjøpt battle passet denne season også. De to første skinene er Lynx og Zenith, senere får du sgt.winter, så får du Powder, og så  får du Onsie, så etter henne får du endelig Ice King. Det var Ice King event for ca 3 uker siden. Noen dager før eventen skjedde, så ble det en stor iskule i himmelen med Ice King inni over Polar Peak. Han kom ut og lagde en snøstorm så hele kartet hadde snø på seg. Etter det så kom det is zombier. Nå i helgen så var det Marsmello event, den mest sette konserten i et spill. Den var veldig kul og bra. Det ble sunget 2-3 sanger. En var Happier en annen var Alone. Konserten varte i 10 min. Nå er jeg i tier 100.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *