Fortnite blogg 13

I går vant jeg, det var mitt 12. solo win på Fortnite. Så nå har jeg 47 wins. I det gamet landet jeg Polar Peak. Så da fikk jeg masse materialer. Boret og tronen kan gi opp til 110 stein. Jeg var alene der, så jeg hadde god tid til å få masse bra loot. Jeg fikk litt av sirkelen på Polar, så jeg fikk masse materialer. 999 wood og ca 900 stein og ca 160 metall. Neste sirkel var ganske langt unna så jeg hadde gliders som du kan bruke flere ganger. Så jeg fløy så langt jeg kunne mot sirkelen. Jeg landet rett nedenfor Viking Village. Da brukte jeg en rift rett nedenfor Viking Vilage, så fløy jeg til en flybase rett nedenfor Stunt Mountain. Så gikk jeg videre mot et lite hus litt utenfor Pleasant Park. Der så jeg en som bygde seg opp på nærmeste fjell ved det huset. Så jeg fulgte etter når jeg hørte at den personen slåss mot en annen person. Da kom jeg i en byggekamp mot han som overlevde. Så hoppet han ned, det gjorde jeg også og han prøvde å gjemme seg for meg, men jeg så han og så gjorde jeg 200 i hodet på han, så han døde med en gang. Han ble sikkert sur for å bli 1 pumpet av en blå pump shotgun. Han hadde en lilla pump shotgun og en RPG, men jeg tok den ikke fordi jeg fant en legendarisk RPG og byttet den med glideren. Så kom det en annen person og jeg begynte å skyte på han med RPGen. Så traff jeg han med RPGen fordi han lot være å bygge en vegg på siden sin. Så skjøt jeg der ved siden av åpningen så jeg traff han ca 121. Så begynte han å bygge som en galning, fordi han ble så stresset. Så jeg skjøt han med pumpen min så han døde. Da fikk jeg 5 launhe pads og jeg brukte en så jeg kom meg inn i sirkelen. Rett under meg var den siste spilleren. Han begynte å bygge opp, men jeg skjøt bare en rakett så han datt ned og døde, så jeg vant. =) Nå har jeg 47 wins og 3130 kills.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *